Contactlensvloeistof

Voor zachte lenzen

Een alles in 1 vloeistof

optifree
OPTI-FREE PureMoist, uw vertrouwde vloeistof in een nieuw jasje! Een goede lenzenvloeistof kan bijdragen aan het comfort van uw contactlenzen. Met de OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof bent u niet alleen verzekerd van een dag lang comfort, de vloeistof bevat ook nog eens een superieure desinfectie! En deze vertrouwde lenzenvloeistof zit nu in een gloednieuw jasje! Uw ogen voelen het verschil! Als lensdrager wilt u uw lenzen het liefst de hele dag dragen, maar omgevingsfactoren kunnen ervoor zorgen dat uw lenzen droog aanvoelen en het comfort verloren gaat. Met de OPTI-FREE PureMoist lenzenvloeistof zijn al deze ongemakken verleden tijd. De vloeistof bevat namelijk de unieke HydraGlyde Moisture Matrix die de contactlenzen gedurende 16 uur met een bevochtigend laagje omhult.

Een waterstofperoxide vloeistof

aosept_plusAOSEPT PLUS met HydraGlyde, krachtige lensreiniging AOSEPT PLUS reiniging- en desinfectievloeistof voor contactlenzen heeft een uitstekende naam opgebouwd door de grondige desinfectie en krachtige reiniging. Alcon, de fabrikant van AOSEPT PLUS, was echter van mening dat het nóg beter moest kunnen. Het resultaat is het vernieuwde AOSEPT PLUS met HydraGlyde-technologie. Als u tevreden was met AOSEPT PLUS, dan bent u dat zeker met deze vernieuwde, nog betere variant! Drievoudige reiniging De geoptimaliseerde contactlensvloeistof zorgt voor een drievoudige reiniging van uw contactlenzen. De grondige desinfectie zorgt voor frisse lenzen die klaar zijn voor een nieuwe dag.

Uitzonderlijk draagcomfort

Nieuw is de HydraGlyde-technologie. Deze zorgt voor een nog betere bevochtiging, langdurig comfort en een helder zicht gedurende de dag. Geen conserveringsmiddelen AOSEPT PLUS bevat geen bewaarmiddelen. Goed nieuws voor lensdragers met gevoelige ogen, want dit maakt deze bijzondere lenzenvloeistof ook geschikt voor hen. Probeer zelf Vindt u de vernieuwde AOSEPT PLUS lenzenvloeistof met HydraGlyde-technologie ook een verbetering? Probeer het zelf, we zijn benieuwd!

Voor harde lenzen

menicare_pureMenicare Pure is een alles-in-een-vloeistof voor alle vormvaste lenzen, met of zonder plasmabehandeling.

Zorgt voor een betere reiniging, betere bevochtiging en een hoog draagcomfort. Door de natuurlijke samenstelling is de vloeistof mild voor de ogen en zorgt het voor een goede verdraagzaamheid. Hyaluronzuur zorgt voor een betere bevochtiging gedurende de dag. Het hecht zich aan de lens en de mucinelaag van de traanfilm, waardoor het bijdraagt aan herstel van de cornea. Menicon heeft patent op klein moleculair Hyaluronzuur. Door de unieke combinatie van grote en kleine moleculen zorgt Menicare Pure voor hechting aan de contactlens en de mucinelaag van de traanfilm. Dit heeft een positief effect op het draagcomfort van de lens. Eén van de belangrijkste ingrediënten is het conserveermiddel Polylysine. In tegenstelling tot de meeste andere vormvaste lenzenvloeistoffen, waarin PHMB wordt toegevoegd, is Polylysine een natuurlijk conserveermiddel dat veel milder is voor het oog, maar ook zorgt voor een stabielere en betere desinfectie van de lenzen en verdraagzaamheid.

Menicon Spray & Clean is de eerste krachtige reinigingsvloeistof zonder conserveringsmiddelen in een spray-uitvoering en bestemd voor alle vormvaste lenzen. Om hardnekkige aanslag op de lens te voorkomen is extra reiniging soms verstandig.

pure_menicon_spray_cleanSpray & Clean biedt een handige oplossing en geeft met een druk op de knop de exacte hoeveelheid vloeistof om de lens snel en efficiënt te reinigen. De speciale spraymond voorkomt dat bijvoorbeeld bacteriën in de flacon kunnen komen, daarom heeft Spray & Clean geen conserveringsmiddel nodig.

Met Spray & Clean lenzenvloeistof is de lensdrager verzekerd van een helder en schoon lensoppervlak waardoor er een betere bevochtiging ontstaat.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.